Pár szó rólunk - 2021

 

A Mi munkánk, hogy segítsünk cégeknek és magánszemélyeknek növelni az elérésüket és megtalálni a célközönségüket sokkal nagyobb hatékonyság az Instagram felületén.

Azon kevés szolgáltatók közé tartozunk, akik az Instagram automatizálást továbbra is biztonságosan, tiltások nélkül tudjuk szolgáltatni. Ezt potenciális ügyfeleink ingyenesen letesztelhetik.

 

3 napos próba és regisztráció

 

Hogy menniyre érdemes velünk tarteni? Döntsd el Te magad!

Ingyenes próbaidőszakon vehetsz részt az alábbi regisztrációs linket kitöltve. 

FIGYELEM! Mind a négy lépésre szükség van a próba elindításához, a paypal regisztrációra is! Azzal, hogy kitöltöd a "3 napos próbára jelentkezem" részt, még nem végeztél a regisztrációval!

Mivel a programunk össze van kötve a fizetési rendszerünkkel, ezért a következő lépéseket követve tudod elindítani a próbahetet a profilodon:

 

1. Válaszd ki a számodra szimpatikus csomagot és kattints a "Jelentkezem" gombra.

2. Jelentkezz be a PayPal fiókodba, vagy regisztrálj bankkártyával.

3. Amint ez megvan, a PayPal tovább enged a következő oldalra, ahol az “agree” (elfogad) gombra kattintva elfogadod a feliratkozás részleteit. Vagyis az első 3 napon ingyenesen tudod használni a szolgáltatást, majd a kezdéstől számított 3 nappal az általad választott csomag havidíja automatikusan levonásra kerül és nincsen további teendőd a fizetéssel kapcsolatban.

Ezt követően csapatunk rövidese elindítja a próbát a profilodon és érzékelhető lesz az egyre növekvő aktivitás. 

 

Ha a próbaidő alatt le szeretnéd állítani a programot, megteheted. Ebben az esetben fel kell függeszteni a fizetést a PayPal fiókodon keresztül. Így nem kerül levonásra a havidíj összege.

Amint a fizetést felfüggesztetted, a program leáll a profilodon. 1 profilhoz 1 próba jár. Így ha a program lecsatlakozott, az újraindítani kívánt profilokra újraaktiválási díjat számolunk fel.

 

Csomagjaink

 

  • Basic Boost

 

BASIC csomagunk amit minden olyan személynek bátran ajánlunk aki nagyobb forgalmat szeretne generálni profilján és élvezni a folyamatos aktivitást. 

Basic ügyfeleink e-mailben, az info@smvip.hu címen tudják velünk felvenni a kapcsolatot. A megkereséseket beérkezési sorrendben, munkaidőben dolgozzuk fel.

  • VIP Boost

 

VIP csomagunkban minden jelenlegi és jövőbeni funkciónk és célzási eszközünk elérhető. Ezeknek az eszközöknek az együttes használata nem csak a követőink számát segít gyarapítani, hanem azokat aktívan is tartja. Végeredményben mi azt javasoljuk, hogy a kitűzött cél mindenki számára egy aktív közösség kiépítése legyen. Az instagram is ezeknek a profiloknak a növekedést preferálja, így minél aktívabb és kiegyensúlyozottabb a növekedés, annál gyorsabban fogunk elérni olyan számokat, hogy az általunk kiépített közösségből profitálni tudjunk.

 

VIP ügyfeleink által beérkezett megkereséseket soron kívül, munkaidőben dolgozzuk fel. 

Email: info@smvip.hu

  • 10 x Boost

 

10 x VIP Boost csomagunk főként olyan ügynökségeknek ajánljuk, akik legalább 10 profilt szeretnének a szakértelmünkre bízni. Minden 10. profil után lehetőség van együtt elindítani egy adag ügyfelet amivel az adott ügynökség 33% kedvezménnyel juthat hozzá, hogy saját árain továbbértékesítse.

Áraink

 

VIP Boost - 49.900 Ft./hó

Basic Boost - 29.990 Ft./hó

10 x Boost - 199.990 Ft./hó

Konzultációs Hívás - 29.900 Ft./alkalom (30 perc)

Újraaktiválási díj - 9.900 ft./profil/alkalom

3 napos próba - INGYENES

 

4+1 Hűségprogram. INGYENESEN BOOSTOLJUK PROFILOD!

 

Minden ötödik profilod költségeit MI ÁLLJUK !!!  Vagyis akár Neked személy szerint kezelünk 5 profilt, akár meghívod legalább 4 barátod ígyis úgyis csak 4 profil költségét kell fizesd havonta. Egészen addig, amíg ők igénybe veszik a szolgáltatást. Magától értetődő, hogy ha a 4 barátod külön-külön magának fizeti, akkor Neked teljesen ingyenesen segítünk egyik közösségi oldalad építésében.

A 4+1 promóciót profilonként befizetett legalább 1 havidíj kiegyenlítése után lehet igénybe venni. Onnantól érvényes, hogy az általad ajánlott minimum 4 profil havidíját a következő esedékes fizetési határidő lejártával kiegyenlítik és egészen addig amíg ez folyamatosan megtörténik. 

 

Üdv.

 

Social Media VIP Assistance Csapat