Gyakori Kérdések

 

 • Lassulás, leállás

 

Leggyakrabban feltett kérdések egyike, példa: “Az elmúlt x napban nagyon lassan (vagy egyáltalán nem) érkeznek a követők. Valami baj lehet?”
A válasz, Nem. A rendszerünk a legtermészetesebb módon segíti egy profil növekedését/elérését. Ezért vannak nagyon erős napok és sokkal kevésbé erősek. Pont úgy, mintha egy hirdetés lenne beállítva a profilra, egy nyereményjátékban vagy egy influencer kampányban venne részt az ügyfelünk. Hullámokban érkeznek az aktivitások és a választott csomagtól függően növekszik annak a száma, hogy kinek mennyi ilyen “hullámban” szerepel a profilja. Ettől függetlenül a vállalt minimum számot minden esetben igyekszünk bőven felülteljesíteni. Ha valami oknál fogva mégsem sikerül akkor életbe lép a pénz visszafizetési garancia amelyet bárki igényelhet ha nem teljesültek az általunk vállalt havi számok. 

 

 • Miért gyorsabb a próbaidőszak

 

A próbaidőszakban gyorsabban pörög az adott profilon a rendszer, hogy ezalatt a rövid idő alatt is érzékelhető legyen a rendszer működése. Ennek az az oka, hogy több a fentebb említett hullámban szerepel a profil. Egy profil, egy 3 napos próbán vehet részt.

 

 • Garantált havi minimum számok

 

Ahogy korábban is említettük, szolgáltatásunk aktivitásai hullámokban érkeznek. Emiatt előfordulhat, hogy akár napokig sem érzékelhető a rendszerünkből érkező aktivitás a profilokra. Ettől függetlenül mindent megteszünk annak érdekében, hogy bőven felül teljesítsük az általunk vállalt számokat. Amik a következőek:

Social Media Basic Assistance teljes havidíjjal - 400+ valós, magyar követő/hét. Ára: 59.990 Ft.
Social Media VIP Assistance teljes havidíjjal - 600+ valós, magyar követő/hét. Ára: 89.990 Ft.
Social Media Basic Assistance promó havidíjjal - 200+ valós, magyar követő/hét. Ára: 19.990 Ft. 

Social Media VIP Assistance promó havidíjjal - 300+ valós, magyar követő/hét. Ára: 29.900 Ft. 

 

Amint a fent leírt számokban is megmutatkozik a vállalt minimum követő szám egyenesen arányosan változik a promó csomagok vállalt számaival. Ha a vállalt időszak alatt nem sikerül a vállalt mennyiségű követőt a rendszerünk által összegyűjteni, azt a smvipassreg@gmail.com címen jelezhetik a hónapfordulókor és arányosan visszautaljuk a különbséget.

Például, a 19.990 ft-os csomagnál ha csak 600 követő érkezik az adott hónapban általunk a profilra, akkor a havidíj 25%-át visszautaljuk. Fontos megemlíteni, hogy az általunk irányított követőkért vállaljuk a garanciát és nem pedig a megmaradtak után. A követő megtartási stratégia felépítése és alkalmazása minden esetben az ügyfél feladata.

Arra a kérdésre, hogy miért fordulhat elő, hogy a próbahét során erősebb eredmények érkeznek, mint a fizetős időszakban az a válasz, hogy 3 nap alatt igyekszünk érzékeltetni a rendszer működését és eredményességét, amit utána az alapján szabályozunk, hogy ki melyik csomagot veszi igénybe a próbaidőszak letelte után.

 • Miért van az, hogy leginkább fiatalok követnek be?

 

Követő szerző és elérés növelő szolgáltatásainkkal azt garantáljuk, hogy valós és aktív Magyar követőket irányítunk az adott ügyfél profiljára. Ezen szolgáltatásainkba nem tartozik bele az, hogy ezek a követők megegyeznek a kívánt célközönséggel. A célközönség építő szolgáltatásaink 29.990 Ft-tól kezdődnek és a rendelkezésre álló költségkeret alapján állítjuk össze a legmegfelelőbb opciót.

 

 • Célközönség építés

 

A célközönség építő szolgáltatásaink 29.990 Ft-tól kezdődnek és a rendelkezésre álló költségkeret alapján állítjuk össze a legmegfelelőbb opciót. Ezt a szolgáltatásunkat erősen ajánlott egy konzultációval megtámogatni, hogy pontosan fel tudjuk mérni az igényeket. (https://www.smvip.hu/konzultacio) Itt a profilhoz személyesen felépített kampányokkal generálunk elérést és követőket egy adott profilra.

 

 • Segítséget szeretnék kérni az instagram fiókomhoz legmegfelelőbb stratégia kidolgozására, vállaltok ilyet?

 

Természetesen igen. Egy konzultáció keretein belül minőségi segítséget tudunk nyújtani instagram oldalak tudatos fejlesztésére. Erre itt lehet jelentkezni: https://www.smvip.hu/konzultacio
A konzultációnak egyszeri 29.900 Ft-os díja van, ami magába foglalja az ügyfél által kitöltött kérdőív kielemzését, az SMVIP csapat felkészülést a konzultációra és magát a 30 perces videó hívást.

 • Foglalkoztok komplett kampányokkal?

 

Igen. Egy instagram oldal leghatékonyabb módja a fejlődésre. Több szolgáltatásunk kombinálva teljesen organikus növekedést tudunk szimulálni, hogy a fiók tulajdonosának csak a minőségi tartalom elkészítésére és tudatos megosztására kelljen fókuszálnia. Ennél már csak az “Instagram Oldal Management” szolgáltatásunk komplexebb.

 

 • El tudjátok vállalni egy instagram oldal teljes menedzselését?

 

Igen. Az “Instagram Oldal Management” szolgáltatásunk teljes körűen átvállalja 1-1 instagram oldal menedzselését. Legyen szó tartalom készítésről, annak megszervezéséről, lebonyolításáról… Hashtag stratégia összeállításáról egészen rezonáló leírások megfogalmazásáig. Csomagtól és megegyezéstől függően akár még az influencer kampányok lebonyolításában, rendezvényeken való tartalom készítésben is részt vállalunk. Ezen csomagjaink 149.900 Ft-tól kezdődnek és minden esetben egy konzultáció előzi meg az együttműködést. Erre itt lehet jelentkezni: https://www.smvip.hu/konzultacio

 

 • Változik a havidíjam, drágább lesz a szolgáltatás?

 

Azon ügyfeleink, akik már elindított feliratkozással rendelkeznek egészen addig azon az áron használhatják a szolgáltatást, ameddig az említett feliratkozásuk aktív a rendszerünkben. Így ha a pl. 19.990 Ft-os díjat fizettél először a próbaidőszak letelte után, ez a következő hónapokban sem fog változni. Ezt az adott naptári évre tudjuk garantálni, ha bármi változás történik, arról előzetesen értesítést küldünk.

 

 • Hogyan jelezhetem a szolgáltatás lemondását?

 

A szolgáltatás lemondását nem kell felénk jelezned. Egyszerűen a saját PayPal fiókodon belül le kell mondanod a Kiss Gergely Christopher ev. felé elindított megújuló fizetést és miután a kifizetett időszak letelik, a program lecsatlakozik a feliratkozáshoz tartozó instagram fiókról. A már levont havidíjat nem áll módunkban visszautalni, viszont természetesen lehetőség van még abban a hónapban használni a szolgáltatásunkat a már kifizetett időszakra.

 

 • Hogyan használhatom kedvezményesen/ingyenesen a szolgáltatást?

 

Ha elégedett vagy a szolgáltatásunkkal és szívesen ajánlod tovább barátaidnak/ismerőseidnek, akkor lehetőséged van ingyenesen használni a szolgáltatásunkat. Ennek az a feltétele, hogy az általad ajánlott személyek közül legalább 4en egyszerre aktív tagjai legyenek a rendszerünknek. Abban az esetben is jár az 1 ingyenes profil ha Neked egyedül vagy 4 fizetős feliratkozásod Nálunk. Ez a 4+1-es promóciónk. Erre minden ügyfelünknek lehetősége van az első havidíj megfizetése után. 

 

 • Ha ajánlom a barátomnak lehet e olcsóbb?

 

“Olcsóbb”-ra nincs lehetőség, “csak” ingyenesre. Mint ahogy azt az előző pontban leírtuk, minden 4 hozzád köthető aktív előfizetés után lehetőséged van 1 profilt elindítani, aminek a költségeit Mi fedezzük.

 

 • Honnan tudják, hogy ki által érkezett az ajánlott személy?

 

A “3 napos próbára jelentkezem” oldalon, amikor bárki kitölti a jelentkezést meg kell adnia, hogy kitől hallott rólunk. Így mindenkihez csatoljuk az általa irányított embereket. 1 személyt 1 helyre tudunk csatolni. Amint 4 aktív tagot ajánlott valaki a következő hónapja ingyenes lesz. Ezt folyamatosan figyeli a rendszerünk és ameddig az a legalább 4 fő aktív tag hónapról hónapra ingyenesen veheti igénybe a szolgáltatást.

 

 • Pénz visszafizetési garancia, hogyan jelezhetem az igényem?

 

Ha utána számoltál és az általunk irányított követők száma nem éri el a havi vállalt minimumot, akkor lehetőséged van részarányosan visszatérítést igényelni az adott hónapra. Ezt emailben az smvipassreg@gmail.com címen teheted meg. Ahogy fentebb is említettük, a garancia a havi általunk irányított követők számára vonatkozik és nem pedig arra, hogy ezek közül mennyien maradtak aktív követők. A követő megtartó stratégia helyes megválasztása minden esetben az ügyfél feladata.

 

 • Lehetséges e paypalon kívül máshogy fizetni?

 

Nem. Csak PayPal feliratkozással lehetséges fizetni. A számlázó rendszerünk a beérkező fizetésekről automatikusan hivatalosan költségként elszámolható számlát állít ki, 0% ÁFA tartalommal.

 

 • Kapok e számlát?

 

Igen. A számlázó rendszerünk a beérkező fizetésekről automatikusan hivatalosan költségként elszámolható számlát állít ki, 0% ÁFA tartalommal.

 

 • Telefonos egyeztetésre van lehetőség?

 

Nincs. Egyedüli szóban történő kommunikáció konzultáció keretein belül lehetséges, amire itt lehet jelentkezni. https://www.smvip.hu/konzultacio Ha bármi egyéb kérdésed van, amit itt a gyakori kérdésekben nem említettünk azt felteheted Nekünk az smvipassreg@gmail.com email címen.