IRÁNYÍTOTT INSTAGRAM LIKEOK

Az ingyenes próbaidőszak elindításához válaszd ki a számodra legszimpatikusabb csomagot és a "Jelentkezem" gombra kattintva haladj végig a PayPal feliratkozás folyamaton. Amint ez megtörtént csapattársunk hamarosan elindítja a profilod a rendszerünkben, erről e-mailben értesítést küldünk.

A feliratkozás elindítástól számítva 72 órán belül lehetőséged van ingyenesen lemondani a feliratkozást, így nem kerül levonásra a havidíj. Ezután a csomag élesre vált és a havidíj levonásra kerül, amely havonta megújul. A feliratkozás az ügyfél bármikor lemondhatja a saját PayPal fiókján belül.

Yellow Van

BASIC

50 like / post / 1 hónap

INGYENES PRÓBA

4.990 Ft./hó

Small Airplane

VIP

100 like / post / 1 hónap

INGYENES PRÓBA

9.990 Ft./hó

Beach Vacation

HAWAII

200 like / post / 1 hónap

INGYENES PRÓBA

14.990 Ft./hó

Gorgeous Beach

BALI

300 like / post / 1 hónap

INGYENES PRÓBA

21.990 Ft./hó

BORA-BORA

500 like / post / hónap

INGYENES PRÓBA

44.990 Ft./hó

SANTORINI

1000 like / post / hónap

INGYENES PRÓBA

79.990 Ft./hó

Az "ingyenes próba" annyit jelent, hogy 72 órán belül feltöltött első post-ra 100 valós, magyar like-ot irányítunk ingyenesen. Ez a promóció profilonként egyszer vehető igénybe az ehhez szükséges PayPal feliratkozás elindítása után. 72 óra elteltével a próba időszak élesre vált és a havidíj levonásra kerül. A megújuló feliratkozás bármikor lemondható az ügyfél saját PayPal fiókján belül, ha ez a próba letelte előtt történik meg, akkor nem kerül felszámításra havidíj.

Csomagok melletti "Jelentkezem" gombra kattintva, a PayPal feliratkozást elindítva elfogadják az ÁSZF-et.
A gyakori kérdésekre ITT válaszolunk. Email címünk: smvipassreg@gmail.com