PROMÓTER PROGRAM

Kedves Social Media VIP Assistance Tagunk

 

Ajálnj Minket és szerezz PÉNZT! Igen, jól látod! Azzal, hogy ajánlasz minket barátaidnak, esetleg olyanoknak akik úgy gondolod, hogy hasznát vennék a szolgáltatásunknak hónapról-hónapra passzív pénzt kereshetsz. Hogyan? 

 

  1. Lépés: VIP Tagnak kell lenned. Hiszen hogyan ajánlanál valami olyasmit, amit nem ismersz saját magad.(VIP tag úgy lehetsz, ha ezt a csomagot választod regisztrációkor, vagy ha  BASIC tagként 4 általad ájánlott személy aktív tagja a rendszerünknek. Így automatikusan, ingyenesen VIP tag leszel).

  2. Lépés: Olvasd el és fogadd el a “Promóternek Jelentkezem” megbízási szerződést, illetve töltsd ki a “Promóternek Jelentkezem” részt a weboldalunkon.

  3. Miután ellenőriztük, hogy jogosult vagy e SMVA promóternek email-ben értesítünk annak sikerességéről. Igény szerint küldünk Neked tippeket is arról, hogyan érdemes elindulni.

Megjegyzés: Promóternek tudsz jelentkezni úgy is ha nem vagy VIP ügyfelünk. Viszont ahhoz, hogy jogosult legyél arra, hogy pénzt keress általunk VIP-nek kell legyél. Akár az első Basic havidíj kifizetése után ingyenes VIP tagja lehetsz a rendszerünknek ha 4 aktív ügyfelet ajánlasz. VIP ügyfélként  jelentős összeget kereshetsz hónapról-hónapra promóter programunk keretein belül.

 

Mennyi pénzt tudsz keresni?
Basic csomagunk 19.990 Ft., VIP csomagunk pedig 29.990 Ft. Ennek a 20%-a illet Téged minden hónapban, amelyet PayPal-on kersztül küldünk el Neked. 

Minden hónap első felében kapod meg az előző hónapra vonatkozó promóter jutalékodat.
Így a Basic csomaggal számolva 1 ajánlott profil után havi 4.000 Ft., 10 ajánlott profillal számolva 40.000 Ft., 100 Basic profilnál 400.000 Ft. összegben illet Téged PayPal kredit.

Minden hónapban, kötöttség nélkül. Onnantól, hogy az általd ajánlott személy befizeti az első havidíját Te mindaddig 20%-ot kapsz az általa fizetett havidíj összegéből, ameddig aktív tagja a rendszerünknek. Vagyis Neked a regisztráció után nincsen további dolgod vagy felelősséged az általad ajánlott személlyel kapcsolatban. A kapcsolattartás a smvipassreg@gmail.com címen keresztül történik.

 

Fontos információ, hogy NINCS ELVÁRÁS aminek meg kell felelni azzal kapcsolatban, hogy mennyi új ügyfelet hozol. Viszont ha hozol, abból részesülsz.

Külön részvételi díja nincs a Promóter Programunknak. Viszont feltétele, hogy VIP tag legyél.

Az egyetlen amihez ragaszkodunk az, hogy csak valós információkkal kampányolj a Social Media VIP Assistance mellett.

 

 

Sok sikert kívánunk,

 

SMVA Csapat

Ha még nem vagy ügyfelünk, akkor Jelentkezz INGYENES próbahétre és győződj meg szolgáltatásunk hatékonyságáról